Kannettavan tietokoneen näytön vaihto


Kannettavan tietokoneen näytön hajoaminen ei välttämättä tarkoita koko koneen hajoamista – useiden läppärimallien näyttö voidaan vaihtaa uuteen, alkuperäislaatuiseen varaosaan.

Läppärin näytön vaihto

Onko läppäristäsi hajonnut näyttö? Tuo meille, niin korjaamme sen edullisesti! Hinta alkaen 79 €, lopullinen hinta riippuu muun muassa näytön koosta.

Joissain tapauksissa näytön vaihto voi olla nopea ja edullinen tapa lisätä kannettavan käyttöikää. Suureen osaan erityisesti yrityskannettavista on saatavilla erinomaisesti varaosia, ja näytön vaihto esim. moneen Lenovon T- tai X-sarjan kannettavaan on kannattavaa varaosan edullisuuden vuoksi. Joissain tapauksissa näyttö voidaan myös päivittää – esimerkiksi 14″ kannettavaan on toisinaan mahdollista vaihtaa entisen HD / 1366×768 -resoluutioisen näytön tilalle tarkempi, esimerkiksi 1600×900 -pikselin tarkempi ja yleensä kirkkaampi näyttö.

Kannettavan näytöt ja muut huollot

Koneet Kiertoon Oy voi vaihtaa näyttöpaneelin useisiin eri tietokonemerkkeihin, mikäli varaosia on saatavilla. Uudet näyttöpaneelit ovat toisinaan jopa alkuperäistä kirkkaampia ja niissä on parempi väritoisto, koska näyttöjen valmistustekniikka on kehittynyt koko ajan. Näytön vaihto kokonaan eri tyyppiseen näyttöön (esim. TN –> IPS) ei ole välttämättä mahdollista, mutta mikäli kannettavan mallisarjaan on ollut saatavilla parempi näyttö, se on monesti mahdollista päivittää näyttöpaneeli vaihtamalla.

Katso myös puhelimen näytön vaihto!

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.