Tietokoneen korjaus ja huolto

Monen koneen saisi kuntoon hyvin pienellä vaivalla, eikä tarvetta uuden hankinnalle ole. Samalla kun korjaamme koneesi, asennamme siihen halutessasi toimintavarman ja helpon UbuntuMATE-käyttöjärjestelmän. UbuntuMATEssa on valmiiksi asennettuna LibreOffice. Monet tahot ovat päättäneet ottaa käyttöön LibreOfficen MS-Officen sijaan, sillä LibreOffice käyttää avoimia tallennusstandardeja eikä siitä tarvitse maksaa kalliita lisenssimaksuja Yhdysvaltoihin.  Myös Google Drive tukee LibreOfficen käyttämää Open Document -formaattia.

Tietojen siirto, tallennus, palautus – Tietojen siirto ei vie tyypillisesti työpäivää kauempaa, mutta saat tiedon tietojen siirron kestosta tuodessasi koneen meille. Tiedot voidaan siirtää esimerkiksi toiseen laitteeseen, ulkoiselle kovalevylle tai muistitikulle. Muistitikku sisältyy hintaan.

Varmuuskopiointi – Tiedostot tulisi varmuuskopioida säännöllisesti tietojen menetyksen estämiseksi. Jos alkuperäinen tieto häviää tai tuhoutuu, voidaan tieto palauttaa varmuuskopioista. Kiintolevyt ovat herkkiä hajoamaan, joten tieto yleensä varmuuskopioidaan useammalle eri kiintolevylle tai käytetään esimerkiksi CD-levyä, DVD-levyä tai USB-muistia. Teemme tarvittaessa varmuuskopiot laitehuollon yhteydessä tai kun olet vaihtamassa laitettasi. Windowsin siivouksen yhteydessä kone varmuuskopioidaan aina.

Lainakone

Tuo koneesi meille huoltoon, niin tarjoamme toisen tilalle huollon ajaksi. Voit lainata meiltä koneen vain hetkeksi tai pidempään käyttöön. Lainapalvelumme veloitus on 2€ / päivä, minimilaskutus 10 euroa.

Vanhojen koneiden vastaanotto / kierrätys

Otamme vastaan kaikkea tietotekniikkaa ja siihen liittyvää tarviketta. Meille voi tuoda kierrätykseen tai huoltoon esimerkiksi vanhoja pöytäkoneita ja läppäreitä, näyttöjä, printtereitä sekä piuhoja ja kaapeleita. Voit tuoda vanhan elektroniikkasi meille milloin tahansa ja missä tahansa muodossa pakattuna tai pakkaamattomana. Muista tuoda läppärin kanssa aina virtalähde. Pöytäkoneesta riittää keskusyksikkö. Luovuttamalla koneesi Koneet Kiertoon Oy:lle, voit olla varma, että se etenee kierrätykseen tyhjennettynä. Annamme myös tyhjennystodistukset.

Tietokoneen käyttöopastus

Opastamme kaikissa tietokoneen käyttöön liittyvissä asioissa olipa ongelma tuntematon ilmoitus ruudulla tai mikä tahansa vaadittu asennus tai päivitys. Tee kiinteähintainen Huolenpitosopimus kanssamme ja voit turvautua palveluumme aina. Tietyissä tapauksissa sinulla on mahdollisuus hyödyntää palvelua myös tuntityönä, jolloin lähetämme laskun jälkikäteen.

Ota yhteys meihin. Useimmiten voimme auttaa etätukiohjelmamme avulla. Avaa tietokone valmiiksi, varmista että verkkoyhteys toimii ja soita meille (ensisijaisesti Paul). Voit myös avata verkkoyhteysohjelman valmiiksi (internet → koneet kiertoon etäyhteysohjelma), mutta se ei ole välttämätöntä. Etäyhteysohjelma antaa tunnuksen jonka avulla pääsemme käyttämään konettasi. Voit milloin tahansa katkaista yhteyden.

Näin se toimii

Ota yhteyttä etätukeemme soittamalla. Usein ongelma ratkeaa heti puhelimessa, eikä erillistä etätuki-istuntoa tarvita. Mikäli kuitenkin tarvitaan, avaa etäyhteys sovittuna aikana ja anna nelinumeroinen koodi. Näin saamme yhteyden koneeseesi ja näemme tarkalleen, missä ongelma on. Pystyt myös seuraamaan koko ajan, mitä teemme koneellasi.

} ) ( jQuery );